Tel: 70-704-3073 8-tól 17-ig 30-911-6404

Duguláselhárítás Pest megye településein

Budapest duguláselhárítás

Duguláselhárítás szolgáltatásunk non stop elérhető már Pest megye településein Ha már minden házi praktikát kibróbált duguláselhárítással kapcsolatban otthonában és nem járt sikerrel! Hívjon minket bizalommal! Pestmegyében is akár már akár 2 órán belül megszüntetjuk lakásában, udvarában a dugulás okát, mivel a mi foglalkozásunk a duguláselhárítás.

A Csatornadoktor Pestmegye településein vállalja a dugulás bármely fajtájának megszüntetését. Természetesen a lehető legrövidebb idő alatt! Akár 1 órán belűl.

Hol végez duguláselhárítást a csatornadoktor?

Dugulás elhárítás Pest megyében
Duguláselhárítás Pomázon Duguláselhárítás Pilisvörösváron Duguláselhárítás Piliscsabán Duguláselhárítás Zsámbékon
Duguláselhárítás Budaőrsön Duguláselhárítás Törökbálinton Duguláselhárítás Érden Duguláselhárítás Szigetszentmiklóson
Duguláselhárítás Dunaharasztin Duguláselhárítás Alsónémedin Duguláselhárítás Budakalászon Duguláselhárítás Fóton
Duguláselhárítás Solymáron Duguláselhárítás Nagykovácsin Duguláselhárítás Remeteszőlősön
Duguláselhárítás Pátyon Duguláselhárítás Telkin Duguláselhárítás Diósdon

Duguláselhárító technikák

  • 1. A spirálos duguláselhárítás általában a leggyakoribb alkalmazás duguláselhárítás során, itt különböző mérettel 8-10-16-22 mm. átmérőjű csőspirálokat engedünk be a lefolyó vezetékbe, mellyel az esetek döntő többségében megoldható a dugulás. A kis átmérőjű mosdó és mosogató vezeték hálózatnál a vékonyabb, a strang és WC. vezetékeknél a vastagabb spirálok alkalmazása szükséges.

  • 2. A magasnyomásos duguláselhárítás, vagy más néven Womázás. Nagynyomású vízes szivattyúval történő duguláselhárítás során 120-160 bar nyomással működő akár 150 méter hosszú szakaszon is történhet. A módszer mellett szól, hogy teljes keresztmetszetben átmossa az épület szennyvíz-csatorna rendszert. A magasnyomás nem károsítja a csatorna rendszer falát. Itt első sorban a hordalék, homok és egyéb kommunális szenny eltávolítása a cél.

  • 3. Csatornakamerázásra, más néven csatorna diagnosztikai vizsgálatra többnyire az ismétlődően visszatérő (elsősorban kültéri) makacs dugulások felderítésénél van szükség. Mik is lehetnek ezek a dugulások kiváltó okai:-Építőanyagok és törmelékek a csőhálózatba kerülése, gyökerektől származó benövések. Rossz hír de a tapasztalat azt mondja, amennyiben kamerázni kell egy vezetéket, ott előbb-utóbb lefolyócső csere várható.

Hívja a csatornadoktort ha profi duguláselhírító szakembert keres!